031311372
Select Page

Splošni pogoji

Kdo smo?

Spletno stran in spletno trgovino trgovino Imperio upravlja podjetje Imperio d.o.o., Moskovska ulica 4, 1000 Ljubljana, davčna št.: 13002716, matična št.: 1519603000.

Iskanje izdelkov

Izdelek lahko poiščete s pomočjo zavihkov na vstopni strani (kategorije).

O “nakupovalni košarici”

Nakupovalna košarica (voziček) ima določeno vlogo, in sicer shranjuje izbrane izdelke ter vam kaže njihovo število. Vsebino košarice lahko pregledate vsak trenutek ter iz nje dodate ali odstranite izbrane izdelke. Izbranim izdelkom lahko spremenite količino in s pritiskom na gumb “Posodobi košarico” se vam glede na spremenjeno količino preračuna celotna vrednost nakupa. Izdelke iz košarice lahko kadarkoli odstranite s pritiskom na gumb “X”.

Potek nakupa

Če ste prepričani, da želite izdelke, ki jih imate v košarici, kupiti, potem kliknite na gumb “Kupite sedaj”. Sistem vas bo preusmeril v obrazec, kjer vpišite zahtevane podatke.

Izbrati morate tudi način plačila.

V podatkih je vpisan Vaš e-mail naslov, tako boste po opravljenem postopku nakupa prejeli elektronsko potrdilo o prejemu naročila.

Nakup je tako zaključen. Potrjeno naročilo je hkrati pogodba o nakupu in se hrani v elektronski obliki na strežniku podjetja. Na željo jo lahko prejmete na elektronski naslov, ki ste ga pustili ob naročilu. Vaše zahtevke pošljite na naslov info točke, ki je omenjen pri kontaktnih informacijah.

 

Načini plačila

1. Po povzetju:

Blago boste plačali z gotovino ali pa s plačilno kartico ob prevzemu hrane v eni od restavracij.

2. Plačilo s PayPal

Izberite način plačila PayPal. Aplikacija vas bo vodila preko PayPalove aplikacije do potrjenega naročila.

Cene in plačilo

Vse navedene cene za izdelke so v EUR in imajo že vključen DDV.

Cene so zagotovljene za dan naročila in se lahko dnevno spremenijo.

Če artikel ni na zalogi lahko pride so spremembe cene, o čemer vas obvestimo.

Naročanje, odprema in dostava

V primeru posebnih zahtev Vas prosimo, da le – te vpišete pod opombe na dnu naročila. Vse informacije so možne tudi po telefonu. Kontaktna oseba vam je na razpolago vsak delovni dan od 10. do 21. ure, vsako soboto od 10. do 21. ure in nedelje ter praznike od 9. do 15. ure , po telefonu 041 390 500 . Informacije pa so možne tudi po e-mailu: imperio.dostava@gmail.com.

Vračilo hrane

Če z dostavo niste iz kakršnih koli razlogov zadovoljni, nas o tem takoj obvestite.

Kupec s svojim naročilom potrjuje, da sprejema naše prodajne pogoje. V primeru, da ne moremo zagotoviti naročene hrane lahko odstopimo od naročila. Kupca o tem obvestimo na elektronski naslov oz. telefon in vrnemo kupnino.

Za vračilo hrane vas prosimo, da nas o tem takoj obvestite, kasneje pa tudi izpolnite priložen obrazec in nam ga pošljite po e-pošti na naslov imperio.dostava@gmail.com.

Snamete ga lahko PDF ZA VRAČILO.

 

Varstvo potrošnikov

Pri prodaji spoštujemo zakon o varstvu potrošnikov. Preberite si, kaj o prodaji preko interneta pravi zakon o varstvu potrošnikov.

Sedež podjetja:

Imperio d.o.o.

Telefon: 051 390 500

E-mail: imperio.dostava@gmail.com

 

Politika zasebnosti in varnosti

Vaši osebni podatki, ki nam jih boste zaupali bodo služili samo izvedbi in dostavi naročila, ter na željo kupca tudi za občasna obveščanja o novostih. Brez vašega privoljenja ne bomo prodali ali dali v najem nobenega podatka, ki nam ga boste zaupali. Vendar pa moramo sodelovati z državnimi organi, če zakon to zahteva. V tem primeru moramo razkriti vaše podatke. Pridržujemo si pravico do objave, prodaje in posojanja statističnih obdelav. Vaši osebni podatki v tem primeru ne bodo objavljeni. Statistične obdelavo bodo obsegale podatke, kateri izdelki gredo v prodajo, ne bomo pa razkrili, kdo jih je kupil. Pridržujemo si pravico do sprememb politike zasebnosti brez predhodne napovedi. O morebitni spremembi politike zasebnosti vas bomo o tem obvestili po e-pošti. Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi s politiko zasebnosti, nas prosim kontaktirajte.

E-mail: imperio.dostava@gmail.com

GDPR

Družba Imperio d.o.o. z osebnimi podatki ravna skladno z veljavno evropsko uredbo ter zakonodajo.

Pridobljeni osebni podatki bodo uporabljeni za namen vzpostavitve kontakta in tudi za namen neposrednega trženja. Za namen neposrednega trženja lahko uporabnik kadarkoli zahteva prenehanje uporabe osebnih podatkov, na način, da posreduje elektronsko sporočilo na naslov imperio.dostava@gmail.com.

Uporabnik lahko tudi kadarkoli zahteva, da mu upravljavec omogoči vpogled v podatke, ki jih obdeluje, ter da upravljavec te podatke dopolni, popravi ali izbriše. Osebne podatke bomo skrbno hranili in varovali, da ne bi prišlo do morebitnih neupravičenih razkritij podatkov nepooblaščenim osebam ter da bomo pridobljene osebne podatke uporabljali in obdelovali v sladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov. Poskrbeli bomo za ustrezne zaščitne ukrepe ter da bomo osebne podatke obdelovali zgolj za določen namen.

Naše podjetje pošilja e-poštna sporočila, povezana s računom (na primer obvestila o stanju naročila, e-pošto za ponastavitev gesla in drugo) na predvideni e-poštni naslov. Zaradi tega moramo shraniti vaš e-poštni naslov, medtem, ko ostanete naša stranka.

Podatke uporabimo v razdelku za obračun ali naslovu za pošiljanje, ki jih pošljemo dobavitelju oz. ponudniku plačilnih storitev:

  • Določite, katere načine dostave in plačila so na voljo za vašo lokacijo.
  • Dokončajte postopek plačila ali dostave preko ponudnika, ki ga izberete ob nakupu, ko oddate naročilo.

Nekateri člani našega osebja in/ali prodajalcev, ki prodajajo izdelke v naši trgovini in uporabljajo svojo administrativno ploščo, lahko dostopajo do vaših podatkov. Cenimo vašo zasebnost, zato je dostop do podatkov zagotovljen na osnovi potrebe, ki jo potrebujemo za delovanje trgovine. Kot primer: prodajalec prejme vaše podatke le, če od njih naročite nekaj, in s tem prodajalec izpolni to naročilo.

Če se odločite, da ne želite več uporabljati naše trgovine in želite odstraniti podatke iz naše zbirke podatkov (ali če želite vse osebne podatke, povezane z vašim računom, ki jih imamo), nam pošljite na naslov imperio.dostava@gmail.com.