031311372
Select Page
“Skočite na voz okusov bivše Jugoslavije”

Balkan

Express

Ste za "pola-pola"?

Dobrodošli v Balkan Expressu, kjer vas okusna hrana popelje nazaj v čas, ko se je na televiziji še vrtela serija Bolji Život. Vešalica, uštipci, filane paprike, sarme, bosanski lonec, baklava … Naši čevapi so boljši od glasbe na Jugoton kasetah. Častna pionirska! Tovariši in tovarišice, v Balkan Expressu v Cityparku najdete okusno, domačo balkansko kulinariko iz vseh republik bivše Jugoslavije. Jedi so pripravljene po izvirnih receptih in iz najbolj kakovostnega mesa. Skočite v Balkan Express in se zapeljite po poti okusov vašega otroštva.

kosila

Kosilo, kot bi ga skuhal Ivan Ivačič.

Od ponedeljka do petka, med 10. in 16. uro, strežemo tudi kosila. Kosilo vsebuje predjed, glavno jed, solato iz solatnega bara in dnevno sladico. Uživajte v gurmanskih jedeh Balkana, ki bi jih zmazal tudi kuharski mojster Ivačič. Pa dober tek!

Dostava

Balkan Express pripelje tudi do vašega doma!

Naša dostava je bolj zanesljiva kot stari Yugo. In tudi hitrejša! Naročite balkanske specialitete na dom in uživajte v okusni hrani. Pri dostavi med 10. in 16. uro vam poleg priloge podarimo juho. Pri naročilu nad 10 EUR vam podarimo 1L soka. Akcija velja tudi za študentske bone!

ŠTUDENTSKA PONUDBA

Študent naj bo!

Posebna ponudba za vse vedoželjne s študentskimi boni velja vsak dan med 10. in 18. uro. Kot so pravili starši: »Jedi, jedi, da boš velik!«. Pripeljemo tudi do (študentskega) doma. Pri naročilu nad 10 EUR pa vam podarimo še 1L soka.

Rezervacije

Povabite tovariše in tovarišice na pravo balkansko pojedino

Pokličite nas na 041 390 500 ali nam pošljite sporočilo ter rezervirajte mizo. Obiščite nas v družbi tovarišev ali naročite hladno topli bife, ki vam ga pripravimo v restavraciji. Pridite v Balkan Express na prijetno in nepozabno gurmansko izkušnjo!

HITRO DOSTAVIMO!

Od baklave do najboljših čevapčičev.

Se vam lušta prave balkanske hrane? Stavimo, da še niste jedli tako dobrih čevapčičev, kot jih strežemo v Balkan Expressu. Na meniju boste našli jedi z žara, jedi na žlico, solatne krožnike, pite in prave balkanske sladice. Če se ne morete odločitimed množico okusnih jedi, je tu ponudba »pola-pola«. Obiščite nas v CityParku, Aleji, ali naročite kar preko spleta.